Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn slavných hereckých rodičů Umy Thurman (53) a Ethana Hawkeho pokračuje v rodinné tradici. Levon Hawke za sebou má první větší premiéru, zahrál si v seriálu Apple TV+ s názvem The Crowded Room.

Jednadvacetiletý Levon je dnes na hony vzdálený chlapci, který svou matku v roce 2017 doprovázel na filmový festival do Karlových Varů. Mladík vyrostl a zmužněl a začíná dělat první větší kroky ve filmovém průmyslu. Kromě zmíněného seriálu je v postprodukci ještě film The Thicket.

Hvězda filmu Pulp Fiction, mimochodem Levonova nejoblíbenějšího, v němž jeho matka hraje, jak v Karlových Varech řekl, tehdy na festival dorazila se všemi třemi dětmi. Kromě Levona ještě s dcerami Mayou a Lunou.

Čtyři roky nato na karlovarský filmový festival dorazil také Ethan Hawke a je možné, že v budoucnu bude vzácným hostem také právě Levon nebo jeho starší sestra, která je rovněž herečkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám