Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sezóna letních večírků je díky počasí zahájena a na párty na břehu Vltavy se u té příležitosti sešla řada tváří známých z televizních obrazovek. Poprvé se tady novým poprsím, kdy si své jedničky nechala zvětšit na plné trojky, pochlubila vítězka aktuálního ročníku reality show Love Island Denisa Válová.

Ta dorazila spolu s přítelem, fitness trenérem Kryštofem Novákem. Cukrovali jako dvě hrdličky, takže je evidentní, že problémy ve vztahu, které měli, už vyřešili. Ostatně happy end má po fabulacích o bližším vztahu s kolegyní ze Survivoru a bývalou přítelkyní Andreou Bezděkovou také vztah dalšího páru, který vznikl v Love Islandu, Petra Havránka a Gabriely Gášpárové (23). Ani ti na akci nechyběli.

S přítelem, fotbalistou Ondřejem Vaňkem, na párty dorazila misska Nikola Uhlířová. Objevila se také její kolegyně ze soutěže krásy Miss Czech Republic Kristýna Malířová. Mezi hosty byly i zpěvačka Sharlota, těhotná herečka Denisa Pfauserová, modelka Lucie Petrišková a svým zpěvem všechny uchvátila Emma Drobná. Jak se krásky oblékly, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám