Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdyby se rozdával titul nejkrásnější holčička šoubyznysu, na předních příčkách by se zcela jistě umístila dcera Nikol Moravcové (36) Violka. Teď ale její krásnou tvář zdobí šrámy a odřeniny.

"Já mám sedřené nohy ze skejtu, Violka z houpačky ze školky. Myslím, že to přesně sedí k našemu charakteru. Je to andílek s ďáblem v těle," řekla Super.cz Nikol Moravcová.

Že má nádhernou dceru, slýchává stále a paradoxně za to šťastná není. "Ať to neslyší, ať není nafrněná.To by se přesně mohlo stát," vysvětluje moderátorka. "Já to nemám moc ráda. Mě samozřejmě přijde moje dítě hezké, ale přijdou mi krásné i další děti. Třeba Míša Štoudková má nádhernou dceru. Ale jak říkám, spíš nechci, aby to slýchávala ona," vysvětluje.

Druhé dítě zatím není v plánu. "Bydlíme na Letné ve 2KK. Violka má místo naší ložnice nově pokojíček. Takže vlastně není ani kde dělat druhé dítě. Možná za pár let. Teď ještě spíš ne," dodala Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám