Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi by si raději vzala šaty, ale příkaz zněl jasně. Patricie Pagáčová (35) je jednou z tváří oděvní značky, která se specializuje na plavky a plážové oblečení a na její letní párty musela dorazit pouze v jejích kouscích. "Nebylo jednoduché to složit," vysvětlovala herečka.

Tím pádem vlastně na párty u Vltavy zahájila letní plavkovou sezónu, protože si oblékla plavky v celku, které doplnila síťovanými kalhotami. "Ale k moři už se pomalu balíme. Letíme do Turecka, i s rodinou Davida Gránského. Už se těším, výhodou společných dovolených je, že si navzájem pohlídáme děti," řekla Super.cz Patricie, kterou čeká částečně pracovní léto. "Tedy v červenci budu pracovat opravdu hodně, ale srpen budu mít volnější, tak je to vyvážené," upřesnila.

Vrátili jsme se i k její postavě. Ještě před porodem výrazně zhubla a i poté se jí daří figuru držet. "Lidé se mě na to hodně ptají, ale mám pořád stejné krédo - nežrat a hýbat se. Běhám, hodně chodím s malou, cvičím jógu a vrátila jsem se i k ježdění na koni," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám