Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jordánský král Abdalláh II. a královna Ranija provdali letos už druhého potomka. Po březnové svatbě princezny Iman už je v chomoutu i jejich syn, korunní princ Husajn. Ten ve čtvrtek pojal za manželku svou okouzlující snoubenku ze Saudské Arábie - architektku Rajwu Al-Sajf. Okázalému ceremoniálu přihlíželi členové královských rodin z celého světa.

Svatebčané včetně britského prince Williama (41) a jeho choti Catherine (42) ve čtvrtek dorazili do paláce Zahran, aby mohli sledovat tento jedinečný okamžik v životech mladého páru. Rodačka z Rijádu, které je stejně jako princi Husajnovi osmadvacet let, zvolila oslnivé bílé šaty od libanonského návrháře Elieho Saaba, které byly doplněny o dlouhou vlečku vyšívanou květinami. Ve vlasech se pak nevěstě třpytila diamantová tiára, kterou jí údajně daroval Husajnův bratr, princ Hashem, který rovněž nevěstu provedl svatební uličkou.

Stejného návrháře jako nevěsta přitom zvolila i princezna Kate, která okouzlila decentní róbou s vyšívaným živůtkem a splývanou sukní se širokými manžetami, které šaty příjemně ozvláštnily. Model už má princezna zřejmě nějaký čas v šatníku, jelikož pochází z kolekce podzim a zima 2017. Čekání na jeho chvíli se ale rozhodně vyplatilo a princezna vypadala jako vždy nesmírně elegantně.

Účast britské královské rodiny (přijela rovněž princezna Beatrice s manželem Edoardem Mapellim Mozzim) byla přísně tajná, místní média o ní informovala teprve několik hodin před začátkem obřadu. Již ve středu večer ale byli údajně spatřeni v jednom luxusním hotelu v Ammánu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám