Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Relax po náročné fotbalové sezoně si užíval fotbalista Jordan Henderson (32). Zkušený kapitán Liverpoolu zvolil s rodinkou jako destinaci k odpočinku exotický Barbados. Ani tam ale nezahálel a válení na pláži střídal s pohybovými aktivitami.

Fotografové ho zvěčnili, jak skáče do vody nebo se prochází po pláži. Jeho vysportované tělo v plavkách pak jistě potěší nejednu fotbalovou fanynku. Na anglického reprezentanta si ale mohou nechat zajít chuť, protože je už nějaký ten pátek ženatým trojnásobným tatínkem. Fotbalista se na dovolené věnuje i svým dvěma dcerám Elexe (9) a Albě (8) a synovi Jamesovi (3), které má s manželkou Rebeccou.

Rodák ze Sunderlandu je kapitánem Liverpoolu od roku 2015/16, kdy převzal pásku po Stevenu Gerrardovi. S Liverpoolem vyhrál Premier League (2019/20) a rok předtím i prestižní Ligu mistrů. Jako člen anglické fotbalové reprezentace nechyběl ani na Euru 2012 a 2016 a na Mistrovství světa v roce 2018, kdy skončila Anglie na čtvrtém místě.

Související témata:
Jordan Henderson

Reklama

Další články

Načítám