Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Heather Locklear už snad má všechna nepříjemná období za sebou, potíže měla s psychickým zdravím i se zákonem. Začalo to už v roce 2006 a v následující dekádě následovalo několik hospitalizací, několik zatčení, mimo jiné za řízení pod vlivem alkoholu nebo napadení policisty, a na dvacet léčebných terapií. Velkou oporou jí v nejtěžších chvílích byla dcera Ava.

Na nových fotkách pořízených v Malibu je herečka vidět s novým tetováním na vnitřní straně zápěstí. Locklear si nechala zdobným písmem zvěčnit právě jméno dcery.

Z chování a životního stylu matky prý byla Ava zničená a mnohokrát ji žádala, aby vyhledala pomoc, kterou tak zoufale potřebovala. Naštěstí ji vyslyšela.

O matce Ava, která je také modelkou a herečkou, mluví jen dobře. Dle svých slov se od ní mnoho naučila, a i díky ní překonala úzkost, jíž trpěla. Heather zase o své dceři hovoří jako o „zázraku“ a pěje na ni chválu za její laskavost a sílu.

Ava je dcerou Locklear a rockera Richieho Sambory (vztah s hudebníkem se herečce rozpadl v roce 2006) a je čerstvou absolventkou jihokalifornské univerzity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám