Hlavní obsah
Článek

Modelka Alena Šeredová (46) se brzy opět stane vdanou paní. Za italského miliardáře Alessandra Nasiho (49) se vdá na Sicílii v městečku Nato. Svatba se bude konat v sobotu 17. června. O detailech dlouho očekávané veselky informoval italský web Oggi.

„Bereme se na místě, kde jsme já ani Alessandro nikdy nebyli. Chceme, aby to pro nás bylo překvapení a zůstala nám jedinečná vzpomínka,“ svěřila Šeredová. Aleninou svědkyní bude kráska z Milána Lavinia Borromeo (46), která je manželkou známého amerického podnikatele Johna Elkanna (47).

„Budeme mít asi sto hostů a venkovní párty. Vše organizuje moje kamarádka, svatební koordinátorka Alessandra Grillo, která organizovala i svatbu Chiary Farragni v Notu,“ doplnila Šeredová. Zatímco Šeredová se vdává podruhé, Alessandra čeká svatební premiéra.

„Otcem naší dcery Vivienne se stal ve 46 letech, manželem bude ve 49 letech. Pro něj je to poprvé, a tak to stejně všechno prožívám i já,“ dodala vicemiss ČR z roku 1998. Kráska přiznala, že po rozvodu s italským fotbalovým brankářem Gianluigi Buffonem už ani nevěřila, že najde další velkou lásku.

„Myslela jsem, že budu v pohodě žít sama, ale pak přišla moje láska. A měl vytrvalost a trpělivost,“ pochvalovala si Šeredová, která s prvním manželem Gigi Buffonem tvořila pár devět let, svatba se tehdy konala v roce 2011 na Vyšehradě v Praze.

Společně mají dva syny - Davida Leeho (13) a Louise Thomase (15). S dědicem automobilky Fiat Alessandrem Nasim žije od roku 2014 a mají spolu zmíněnou dceru Vivienne (3).

Reklama

Další články

Načítám