Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Hanka Reinders Mašlíková (41) si poslední tři týdny pořádně zkusila. Kvůli zánětu ledvin bojovala s vysokými horečkami a velkými bolestmi zad. Po nemoci už je opět v pracovním procesu, ale skoro měsíc v posteli zatočil s její fyzičkou.

„Asi mě nikdy nic takhle neskolilo. Byl to zánět ledvin, což jsem vůbec nechápala, protože jsem předtím neměla obtíže. A ty bolesti byly obrovské. Už mám teď testy dobré a zánět z těla odešel, mám po antibiotikách a vrátila jsem se i ke cvičení, což mi nesmírně chybělo,“ svěřila se Super.cz modelka, která ráda a pravidelně dře na své postavě ve fitness.

Bohužel, pauza měla za následek to, že kila šla rychle dolů. „Než to celé začalo, tak jsem měla 66 kilo a dnes jsem se vážila a bylo tam 60 a půl, takže jsem dost zhubla, což mě mrzí. Spousta žen mě asi odsoudí s tím, co by za to daly, ale já jsem hubnout nechtěla,“ řekla nám Hanka, kterou jsme potkali v muzeu iluzí Pavla Kožíška, se kterým už roky vystupuje a spolupracuje.

„Už spolupracujeme čtrnáct let, snad nic jsem tak dlouho nedělala. Pavel je skvělý člověk a pořád nás to baví a každé představení si užíváme a jedeme na na sto procent,“ řekla nám modelka, která byla tentokrát od pohádkového krále Václava Vydry slavnostně pasována do České pohádkové akademie, a to jako Ministryně sportu a zdravé výživy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám