Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bella Thorne (26) se ráda pyšní svými vnadami a nebojí se vynést ani oblečení, ve kterém by se jiní prošli tak maximálně doma v obýváku. Bohužel se však fanoušci mohou jen dívat. Bella se totiž zasnoubila.

Bella Thorne je prototyp dokonalé ženy. Úspěch má na poli hereckém, zpívá a také má dokonalé křivky, ke kterým si ovšem nejspíš pomohla nějakými těmi chirurgickými úpravami. Před pár lety totiž ještě její hrudník zdaleka nevypadal tak jako dnes. Ať je ale původ jejích ňader jakýkoliv, Bella se je nebojí ukazovat, a dělá tak svým fanouškům velkou radost.

Nedávno se nechala nafotit v autě ve značkovém topu, který byl vyroben z tak malého množství látky, že na jejích ňadrech zakryl skutečně jen to nejintimnější. K sérii fotek napsala, že popisek není třeba, a skutečně - fanoušci Bellu vynášeli do nebe i bez jakéhokoliv důvodu ke zveřejnění snímků.

Bella Thorne předvedla své poprsí téměř v celé kráse.

Pro ty, kteří by si mysleli, že by snad herečku mohli okouzlit, je tu ale bohužel špatná zpráva. Bella, která před časem přiznala, že je pansexuální, čili dokáže milovat člověka bez ohledu na jeho pohlaví, se zasnoubila s producentem Markem Emmsem, o čemž také informovala základnu svých sledujících.

Herečka je v současné době zamilovaná až po uši a určitě si nepřipouští, že by nedošla k oltáři. K malé útěše jejích fanoušků ale musíme sdělit i to, že před časem už byla zasnoubená s hercem Benjaminem Mascolem, nakonec ale zásnuby odvolali a přišel rozchod. Tak uvidíme, jestli půvabné Belle tentokrát svatební zvony zazní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám