Hlavní obsah
Článek

Leonardo DiCaprio (49) žije naplno. Před pár dny se herec objevil v Cannes, aby představil nový film, a teď si užívá na jachtě, kde nechybí nejen jeho přátelé, ale ani půvabné ženy.

Před časem se prý Leonardo DiCaprio svěřil přátelům s tím, že už ho nebaví číst si o sobě jako o lovci mladých dam do pětadvaceti let a že by se údajně chtěl usadit se stálou partnerkou. Alespoň podle paparazzi fotografií z poslední doby to tak ale zatím nevypadá. V Cannes se po představení kritiky chváleného snímku Killers of the Flower Moon v noci vyplížil ze společenské akce v hotelu s britskou modelkou a indickou podnikatelkou.

A jen o pár dnů později ho fotografové zvěčnili na jachtě poblíž Sardinie. Herec sundal košili a předvedl, jakým tělem může ve svých osmačtyřiceti letech okouzlovat dámy.

Zprvu to vypadalo, že se na lodi dobře baví jen s partou kamarádů mužského pohlaví. Další snímky ale prozradily i to, že na lodi se plavily minimálně dvě štíhlé dámy, které se v bikinách nastavovaly slunečním paprskům. Leonardo byl očividně v dobré náladě a během plavby se neustále usmíval.

V případě Lea to vypadá, že by pro jeho život mohlo platit rčení "štěstí ve hře, neštěstí v lásce". Zatímco o jeho poslední roli ve zmíněném snímku se mluví jako o té možná nejlepší v jeho životě, jediná žena, která by získala jeho srdce, se po jeho boku stále neobjevuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám