Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třikrát stříbrný tanečník ze StarDance Marek Dědík (41) letos oslavil kulaté narozeniny a manželka Tereza si pro něj přichystala romantický dárek - pobyt v Benátkách. Ten si oba užili bez dětí, a tak měli čas jen sami pro sebe. Ač jsou Benátky „profláklou“ destinací, Dědík přiznal, že se v nich byl podívat poprvé. A rozhodně nebyl zklamán.

„Je zajímavé, že na tomto místě Evropy jsem ještě nikdy nebyl. Procestoval jsem díky tanci hodně zemí a míst na světě, ale toto nádherné místo mě minulo. Proto mi udělalo velkou radost, když jsem ho dostal jako dárek k narozeninám od své manželky,“ řekl Super.cz tanečník, který se do finále StarDance dostal například s herečkou Pavlou Tomicovou či naposledy s farářkou Martinou Viktorií Kopeckou.

„Je pravdou, že Benátky mají své osobní kouzlo hlavně proto, že se po nich nedá pohybovat jinak než pěšky nebo po vodě. My si vychutnali i projížďku na gondole,“ dodal Dědík. Tím ale romantika neskončila. Marek i Tereza v sobě totiž nezapřeli tanečníky a zatančili si tango přímo na slavném náměstí svatého Marka.

„To byl náš největší zážitek,“ přiznal Dědík. „Ale ani jiná místa jsme nevynechali. V malebných benátských uličkách jsme tančili mazurku a na ostrově Burano pro změnu jive. Tím, že tanec miluji, tak mě s manželkou vždy láká zatančit si na různých místech světa,“ prozradil Dědík.

Nabízí se tak otázka, zda mu nevadí, že se letos nebude prohánět po parketu StarDance. Přece jen s pořadem prožil skoro deset let svého života. Nyní si ho ale rád vychutná jako divák.

„Jsem věrným fanouškem StarDance, ale letos mám radost, že si pořad vychutnám jako divák. Odpadají mi tím veškeré přípravy, které byly jeho součástí - první seznámení, natáčení znělky, tréninky, zkoušky... Nyní mám víc čas na svou rodinu,“ těší tanečníka.

Ten si dovolenou užil bez synů Doriana Marka (3) a Bertrama Josefa (5). Jak ale přiznal, trošku se jim s manželkou stýskalo. „Po několika letech jsme společně vycestovali bez svých dvou miláčků a pořádně si to užíváme. Zjistil jsem, že je důležité si udělat čas jen sami pro sebe, je ale pravda, že nám kluci chybí,“ uzavřel pyšný tatínek své povídání z Benátek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám