Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nastávající maminka Dominika Myslivcová (29) už bude mít svůj poklad za pár týdnů na světě. Devítiměsíční období těhotenství bude brzy minulostí, ale půvabná blondýnka na něj bude mít krásné vzpomínky. I díky snímkům, na kterých pózuje 2v1, jak to sama označila.

Pro těhotenské focení se Dominika svlékla a těla ukázala v celé jeho kráse. Všechny snímky vznikly pod taktovkou její maminky, která je profesionální fotografka. Na žádný stud tak nebylo ani pomyšlení a Dominika si užila focení naplno. „Tím, že to fotila moje mamka, tak jsem se nemusela ani stydět,“ svěřila se Dominika Myslivcová pro Super.cz.

Dominika je na začátku třetího trimestru. „To těhotenství sakra rychle utíká, že už jsem se i začínala trošku bát, že ani těhotenské focení nestihnu. Ještě že mám nejšikovnější mamku, která vzala foťák, přijela do Prahy a cvakla mě, nás 2v1. A řekla bych, že se jí to dost povedlo,“ napsala známá influencerka k fotografiím, u kterých se objevilo spousty milých vzkazů a reakcí.

„To jsou nádherné fotky, opravdu krásné. A máte šikovnou maminku,“ napsala jedna z fanynek. „Ta první je naprosto top. Ženské tělo je tak nádherné. Přeji hodně štěstí,“ vzkázala Dominice další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám