Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Bagárová (29) uspořádala pro svou dceru Ruminku snovou narozeninovou oslavu, která nesla téma pohádky Ledové království. Organizaci i výzdobu svěřila do rukou odborníků, a tak se své dceři mohla věnovat naplno.

„Původně jsem měla v plánu dělat oslavu u nás na zahradě, ale ta není ještě připravená a taky jsem úplně nevěděla, jak vyjde počasí,“ napsala Monika k fotografiím z pohádkové oslavy, na které nechybělo spoustu balónků, třípatrový dort nebo Elsa s Olafem v životní velikosti.

Pro děti byl připravený bohatý doprovodný program. „Po tancování a programu si děti mohly trochu odpočinout u malování perníčků,“ popsala zpěvačka.

Ruminka sfoukla na dortu tři svíčky jako rozkošná princezna. Monika ji totiž oblékla do ozdobených modrých šatů a nasadila jí korunku. O něco jemnější korunku a šaty oblékla i sama zpěvačka, která byla dle svých slov také za princeznu. Do pohádkových bytostí se pak dle předepsaného dress codu převtělili i další hosté.

„Byly jsme za princezny. Ruminka říkala, že je Popelka, potom teda Elsa. A já prostě nějaká princezna,“ napsala Monika ke snímku s dcerou, která si den v Ledovém království náramně užila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám