Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Producentka Olga Menzelová (46) se nechala zvěčnit v kraťasech, které už nemohly být kratší, a ohlásila, že je na letní sezónu připravena. „Jsem ready na léto! A snad už konečně i začalo!“ těší se Olga.

Zároveň se svých sledujících zeptala, zda by měla znovu začít se cvičícími videi, na nichž dává tipy, jak si při každodenních činnostech zpevnit tělo. Na ni fungují skvěle, ženy jí chválí pevný zadeček, nohy i záda. „Takhle fakt může vypadat žena, která rodila tři děti?“ ptá se jedna z fanynek. Olga je jedním z důkazů, že může.

Menzelová svěřila, že nedochází cvičit do posilovny, ale využívá chvilky během dne. „Nikam cvičit nechodím, protože na to nemám čas. Je potřeba někam dojít, dojet a tím ztratím čas na cestě, převléci se, pak zase cesta zpět. Takže jen využívám příležitostí během dne. Třeba na dětském hřišti, v lese s dětmi. Ony si hrají a já si mezitím zacvičím,“ popsala svůj recept.

Menzelová má dcery Annu, Evu a syna Alberta. Otcem nejstarší Aničky je režisér Jaroslav Brabec, Evičku má s režisérem Jiřím Menzelem a syn se narodil do vztahu s egyptologem Miroslavem Bártou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám