Hlavní obsah
Článek

Tak to je tedy něco! Zdá se, že slavná hvězda reality show Keeping Up with the Kardashians Kim Kardashian (43) má nejen hodně příznivců, ale také velké množství odpůrců. Na portálu IMDb.com na jejím profilu kdosi označil tmavovlasou divu za symbol povrchní americké kultury.

V textu, který již na webu není, někdo napsal: „I když ji někteří kulturní kritici označují jako hlavního maskota zástupu celebrit známých tím, že jsou známé, ve skutečnosti je spolu s Paris Hilton (43) novým druhem kočičky, která je slavná díky zveřejnění erotické nahrávky a šikovnému zneužití následovné publicity."

Podle posledních informací je autorem textu Jon C. Hopwood, který je autorem profilů mnoha hvězd, a to, že má s textem něco společného, údajně potvrdil i na jedné ze sociálních sítí. Není ale jisté, zda se jedná o jeho konto.

V závěru výčtu informací o slavné hvězdě autor napsal, že Kimina sláva je podle něj založena na zveřejnění sexuální nahrávky a je vhodnou metaforou krajiny, ve které, jak se zdá, všechno řídí amorální prostitutky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám