Hlavní obsah
Článek

Herec a dabér Petr Rychlý (58) stále pracuje o sto šest. Obíhá dabingová studia, zkouší v divadle a natáčí seriál, a tak jako čtyřnásobný dědeček zatím nemá na svá vnoučata tolik času, kolik by si přál.

Jsem hodně pracovitý dědeček, takže si vnoučata užívám hrozně málo, ale pak o to intenzivněji. Vím, že vnoučata už škemrají, že se jim po dědovi stýská, protože děda s nimi blbne. Zatím nejsem děda na sto procent, protože jsem aktivně pracující děda, takže na to mám méně času,“ svěřil se Petr Super.cz.

Těší se tedy, až tento čas společně doženou. Nemusejí jezdit ani nikam daleko. V domě, kde Petr bydlí, je místa dost. „Můžou být u mě na baráčku, kde je velký pozemek, oni už to tam znají. Skáčou tam na trampolíně, je tam bazén a malý domeček, kde mohou být.“

My jsme si s hercem povídali na křtu nového EP Lucie Vondráčkové (44) s názvem Letokruhy, stejnojmenná deska pak zpěvačce vyjde v září. A jakou píseň od Lucie má Petr nejraději? „Jednoznačně Vítr,“ dodal se smíchem Petr Rychlý, kterého diváci osobně mohou vidět v pražském Divadle Kalich a v srpnu také na letní scéně divadla s názvem Hvězdné léto pod Žižkovskou věží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám