Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne každý je obdivovatelem silikonových vnad. I když byla většina mužů, které pozvala modelka Hana Mašlíková (41) na oslavu svých třicetin, z jejích půvabů nadšená, našla se mezi nimi výjimka.

"S Hankou jsem žil pět měsíců a rozešli jsme se právě kvůli tomu, že trvala na tom, že si nechá zvětšit prsa. Trvala na tom, přestože já jsem byl striktně proti. A tak vyměnila Péťu za dva silikony," řekl Super.cz moderátor Petr Vojnar. A co se mu naopak na bývalce líbí? "Je vtipná,"ocenil Hančin smysl pro humor.

Zpěvák Marek Ztracený naopak Hančino poprsí obdivuje a na odiv to dal i tím, že si na oslavu do Mazanýho králíčka, kde oslavenkyni zazpíval, vzal tričko s obrázkem vyvinuté krásky. "Ale marně jsem sháněl takové, kde by byla prsa opravdu ta velká, jako je má Hanka," svěřil. "Hanka se mi doopravdy líbí," dodal a shodl se tak s většinou přítomných pánů. A panovala ještě jedna shoda. Všichni by Hance přáli, aby si konečně našla pořádného chlapa a vydržel jí vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám