Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Bernášková (43) má za sebou křest své třetí knihy. Na slavnostní události nemohla chybět ani její rodina. Podpořit ji tak vedle manžela, režiséra Rudolfa Merknera, přišel syn Theodor a dcera Justýna.

Z nedávno ještě malé holčičky už je půvabná slečna, která mamince z oka vypadla. I díky neuvěřitelné podobě si nyní zahraje mladší já herečky v připravovaném filmu Jak přežít svého muže. „V jednom obraze se objeví, když je tam hodně hodně mladá Lucie, tak jsme použili Justýnku,“ svěřila se Super.cz Jana Bernášková, která ztvární hlavní postavu filmu Lucii.

Zda půjde dcera v jejích šlépějích, je zatím ve hvězdách. „Studuje mezinárodní vztahy a diplomacii, ale zkouší herectví a je i v agentuře a zkouší i modeling,“ prozradila Jana Bernášková, která snímek natáčí pod taktovkou svého muže.

„Báli jsme se toho, přípravy byly náročné, to jsme se hodně dohadovali, ale na place jsme opravdu profesionální partneři, říkala jsem si, jestli to půjde a musím říct, že opravdu jde vypnout,“ dodala na křtu knihy herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám