Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský idol Leonardo DiCaprio (49), který momentálně září ve snímku Killers of the Flower Moon, se opět ukázal jako mistr maskování. Oscarový herec, který je momentálně v Cannes, aby zde propagoval zmiňované drama režiséra Martina Scorseseho, si filmový festival umí zpestřit. A jak jinak než večírky a dámskou společností...

Leo byl hostem akce Vogue a Chopard party konané v hotelu Martinez. A jak už se u něj stalo téměř pravidlem, během odchodu se maskoval kšiltovkou a černou rouškou. Ve stejnou chvíli společně s ním večírek opouštěly i dvě krásky, a to britská modelka s indickými kořeny Neelam Gill a indická podnikatelka Natasha Poonawalla. Obě přitom ‚přetáhly‘ hercův neblaze proslulý pomyslný věkový milník pětadvaceti let. Zatímco Neelam pouze o tři roky, atraktivní Indka hned o šestnáct.

Po premiérovém promítání zmiňované filmové novinky, v níž si zahráli například i Brendan Fraser či Robert De Niro, se o snímku hovoří pouze v superlativech. Mimořádně vysoká hodnocení získal nejen od odborné poroty, po premiéře si vysloužil rovněž devítiminutové ovace vestoje od publika. Podle mnohých jde o nejlepší výkon hercovy kariéry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám