Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už Super.cz informoval, na karlovarském filmovém festivalu si přijdou na své nejen fanoušci kinematografie. Během zahajovacího večera populární hollywoodský herec autralského původu Russell Crowe nejen převezme křišťálový globus od Jiřího Bartošky (77), ale také zahraje se svojí kapelou Indoor Garden Party.

Hudební fanoušky potěší i další jméno, které organizátoři nyní odtajnili. Součástí openingu bude také koncert slavné britské kapely Morcheeba, která si Českou republiku oblíbila. Naposledy tady vystupovali v září 2021 v rámci festivalu Metronome Prague Warm Up v září 2021. Sedm měsíců před tím podpořila světovou premiérou písně alba Blackest Blue i „pandemický“ online koncert Národ sobě – kultura tobě.

Koncert kapely Morcheeba proběhne před hotelem Thermal v rámci slavnostního zahájení MFF Karlovy Vary 30. června od 19 hodin a pro veřejnost bude zdarma. Koncert Indoor Garden Party s Russellem Crowem proběhne ve stejný den také před hotelem Thermal, začne ve 22.45 a bude rovněž zdarma. Koncertní program zahajovacího večera doplní také vystoupení zpěváka Vojtěcha Dyka s jeho autorským projektem D.Y.K. Tento koncert začne ve 21 hodin v prostoru

Mattoni Life Baru u Vřídelní kolonády..

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám