Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Eva Čerešňáková (37) se stala maminkou. Držitelka korunky krásy na světě přivítala prvorozenou dcerku. Zatímco Eva věděla, že se jí narodí holčička, její partner si to nechával až do porodu jako tajemství.

„O porodu před porodem už jsem nestihla napsat, tak časem napíšu o porodu po porodu. Děkujeme Bohu za tento zázrak v našem životě,“ svěřila se modelka, která porodila dcerku, která vážila 3,61 kilogramu. Novopečená maminka se holčičkou hned pochlubila.

Rodit chtěla modelka přirozeně a pod lékařským dohledem. „Naslouchám svému tělu. Je pravda, že jsem přečetla několik knížek a potkala se se spoustou kamarádek a z toho si vytvářím pohled na věc. Kdybych měla rodit doma, tak je to riziko pro mě a pro miminko. Máme skvělé zdravotnictví a byla by škoda ho nevyužít,“ svěřila se Super.cz modelka, která si teď bude zvykat na novou životní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám