Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenskou divu Zdenu Studenkovou (69) si čeští diváci pamatují především jako půvabnou zpěvačku Gábinu z komedie S tebou mě baví svět. Přestože herečka před pár dny oslavila už 69. narozeniny, nutno říct, že se takřka nemění.

Ve společnosti se tak před pár dny objevila po delší době. Nenechala si ujít luxusní večírek ve studiu s kuchyňskými doplňky, kam dorazila po boku svého přítele Braňa Kostky. Filmová hvězda se na party skvěle bavila a společnou řeč našla nejen s kolegyní Veronikou Freimanovou, ale i módním návrhářem Osmanem Laffitou.

Slovenská herečka, která se objevuje také v Ordinaci v růžové zahradě, oblékla na party elegantní béžový kostýmek, ve kterém předvedla štíhlou figuru. I přes několik operací s nohami a s endoprotézou se sportu nevzdává. „To mi ale nebrání jezdit doma na spinningovém kole. Pustím si dobrý seriál, dám si svých čtyřicet minut, perfektně se vypotím a je to ten způsob sportu, který můžu dělat,“ svěřila se Super.cz herečka, která ani nevyvrací, že si ve svém věku pomůže mimo jiné botoxem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám