Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rihanna (36) už se nemůže dočkat, až s partnerem ASAP Rockym přivítají na svět druhého potomka. Na oslavu 'kouzla' těhotenství, jak RiRi sama poznamenala, se svými fanoušky sdílela sérii nádherných fotografií, na nichž pózuje pouze v kalhotkách a se zlatými šperky. Snímky RiRi pořídila během prvního těhotenství kdesi v exotice, což sluncem prozářeným snímkům dodává na výjimečnosti.

Hudební diva, která nedávno oslavila první narozeniny svého synka pojmenovaného po rapperovi ze skupiny Wu-Tang Clan, ve čtvrtek zveřejnila několik záběrů ze svého těhotenského focení z roku 2022, kdy byla poprvé v radostném očekávání.

„Zlatíčko RZA... on tam uvnitř nemá ani ponětí, jak je do něj jeho máma blázen a jak je jím posedlá, čímž ji přiměl pokračovat v mateřství,“ připsala Rihanna k fotkám z tropického ráje.

Zároveň tím potvrdila synovo jméno, které se dostalo na veřejnost až téměř rok po jeho narození, když se minulý týden britskému Daily Mailu podařilo získat kopii jeho rodného listu. Roztomilý chlapeček dostal jméno RZA Athelston Mayes po hlavní hvězdě hip-hopového uskupení Wu-Tang Clan Robertu Fitzgeraldu Diggsovi (53), jemuž nikdo neřekne jinak, než právě RZA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám