Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během německé premiéry jednoho z nejočekávanějších filmů letošního léta Men In Black 3 všem přítomným vyrazila dech německá modelka, DJka a příležitostná herečka Micaela Schäfer (28), jejíž silikonové vnady se dmuly ven ze všech stran odvážných černých šatů vyrobených převážně z tenkých kožených pásků. Z těch se skládala i sukně herečky, a tak stačilo, aby trochu zafoukal vítr a Micaela dala na odiv své pozadí v černých tangách v celé své kráse.

Ačkoli Micaela ve snímku nehraje, na premiéru dostala pozvání, a tak dokonale využila situace pro své zviditelnění. Jako správná exhibicionistka na červeném koberci pózovala v šatech, které by se možná styděla vzít na sebe i nejedna domina. Schäfer však byla jako ryba ve vodě.

V šoku přitom nezůstali jen herci v čele s Willem Smithem a zpěvačkou Nicole Scherzinger, ale i diváci. Jen ti nejodvážnější si dovolili německou provokatérku, jež se objevila i v pánských časopisech Playboy, FHM nebo Men’s Health, požádat o autogram.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám