Hlavní obsah
Článek

Britská herečka Anna Chancellor (58) a její dcera v současnosti zažívají těžké chvíle. Šestatřicetileté Poppy, která je hereččiným jediným dítětem, lékaři diagnostikovali leukemii. Konkrétně akutní myeloidní leukemii, která je nejčastější formou akutní leukemie u dospělých.

„Po třech týdnech s mnoha infekcemi v nemocnici mi byla diagnostikována leukemie. Stále to zpracovávám. Jsem upřímně vyděšená a fyzicky vyčerpaná a zároveň se učím komunikovat se svým tělem a buňkami s láskou,“ potvrdila Poppy, která už si v rámci příprav na plánované chemoterapie ostříhala vlasy nakrátko.

Poppy Chancellor je úspěšnou umělkyní a ilustrátorkou, která spolupracovala s mnoha významnými značkami včetně Adidas či Cath Kidston. Zároveň vede workshopy v londýnském muzeu Victoria and Albert Museum.

Její maminku Annu Chancellor si jistě vybavíte z romantické komedie Čtyři svatby a jeden pohřeb, kde si zahrála vedle Hugha Granta. Hrála ale rovněž v mnoha seriálech jako Pýcha a předsudek, Čtyřicítka na krku, Hodinka, Pennyworth a dalších.

Reklama

Další články

Načítám