Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší z osmi potomků herce Aleca Baldwina (66), sedmadvacetiletá dcera Ireland, se stala maminkou. Modelka to prozradila fanouškům na svém Instagramu a sdělila i jméno, které s partnerem, hudebníkem Andrém Allenem Anjosem (38), holčičce vybrali.

Ireland, jež je zároveň dcerou herečky Kim Basinger, sdílela roztomilý snímek ještě z porodnice s Andrém, známějším pod pseudonymem RAC a jejich novorozenou dcerkou. Ta dostala jméno Holland, tedy Holandsko.

Ireland (v češtině pro změnu Irsko) s Andrém tvoří pár od roku 2021 a jméno měli pro holčičku vybrané už poměrně dlouho.

„Pojmenujeme ji Holland. Jsem Ireland, takže jsme zvolili název jiné země, jelikož jsme chtěli, aby se to shodovalo,“ prozradila modelka již v lednu v rozhovoru pro radio Girlboos. Dalším důvodem, proč se tak rozhodli, bylo prý to, že Ireland má ráda herečku Holland Taylor a zároveň jí toto jméno vždy přišlo krásné a elegantní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám