Hlavní obsah
Článek

Legendární fotograf Jan Saudek (88) před pár dny oslavil 88. narozeniny. I když původně byl pro, aby se jeho narozeniny oslavily, nakonec změnil názor. „Manžel strašně nerad slaví a jak je starší, tak oslavuje míň a míň rád. Letos, když chtěly přijít návštěvy, tak všechno zrušil. Dostal dva čokoládové dorty a ode mě dostal vepřovou terinu,“ svěřila se Super.cz jeho žena Pavlína Saudková.

Zároveň v našem rozhovoru potvrdila, že se ve svých letech stále cítí dobře a nepotřebuje vyhledávat ani žádné doktory. „To stále trvá. Dělám si z něj legraci, že když mu uřízneme ruku, tak mu doroste za nějaký čas. Ale v 88 letech nechodit k doktoru, tak to si myslím, že skutečně zažívá málokdo. On k těm doktorům skutečně nechce, Jan totiž tvrdí, že jeho otec šel k doktorovi a za dva dny zemřel, a jediným lékařem, kterého zvládne, je zubař.“

My jsme si s novinářkou a manželkou fotografa povídali na charitativní večeři Nadačního fondu Be Charity Báry Nesvadbové. Veškerý výtěžek z večera, tedy přes sedm milionů korun, putoval na rehabilitační programy konkrétních dětí, které tento fond podporuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám