Hlavní obsah
Článek

Jen co ustaly akce spojené s korunovací krále Karla III. (75) a královny Camilly (76), vrací se princezna Kate k činnosti, které podle svých slov hodlá zasvětit svůj život – posilování duševního zdraví. U příležitosti Týdne uvědomění duševního zdraví ve čtvrtek ráno zavítala do Centra Anny Freudové v Londýně, aby si zde popovídala s mladými lidmi o jejich úzkostech a potížích.

Princezna se ukázala jako dobrá posluchačka, když v centru trpělivě naslouchala studentům a během diskuze o problémech s duševním zdravím, jimž dnes mladí lidé čelí. Následně se setkala se skupinou středoškoláků a společně si vyzkoušeli interaktivní činnosti, které zkoumaly, jak se zvládají vypořádat s úzkostnými stavy. Pohovořila i s odborníky na tuto problematiku.

Kate zaštiťuje mnoho dobročinných organizací a od loňského roku je rovněž nositelkou dalšího titulu plukovnice irských gard, ale právě otázka duševního zdraví je pro ni nejdůležitější, jak již v minulosti několikrát zmínila.

Pro tuto příležitost zvolila smaragdově zelené šaty na knoflíčky z londýnského butiku Suzannah, který je u ní poslední dobou velice oblíbený. Model za 2790 liber (75 tisíc korun) s výstřihem, a dokonce i rozparkem, doplnila o světlé lakované lodičky s černou špičkou.

Reklama

Další články

Načítám