Hlavní obsah
Článek

Jedno špatné vyjádření a člověk se rázem může stát terčem velké vlny kritiky. Stejně jako hollywoodský krasavec Chris Pratt (44), který během nedávného Dne matek jaksi zapomněl poděkovat i bývalé ženě Anně Faris, se kterou má syna.

Chris Pratt v současné době žije spokojeným manželským životem s dcerou Arnolda Schwarzeneggera (76) Katherine, s níž má dvě děti. Před pár dny se na Den matek na sociální síti rozpovídal o tom, kolik úžasných žen má v životě a poděkování každé z nich adresoval jmenovitě. Jediná žena, kterou ve svém projevu opomněl zmínit, je jeho bývalá manželka, herečka Anna Faris, se kterou má desetiletého syna Jacka. A fanoušci mu takový prohřešek nemohou odpustit.

„Krásný den všem maminkám. Obzvláště vděčný jsem dnes Katherine. Jsi úžasnou partnerkou... Naše dcery jsou tak šťastné, že tě mají, a jsi nejlepší nevlastní mámou Jackovi,“ zní úryvek z příspěvku, ve kterém herec dále adoruje i svou matku a také tchyni. Na závěr poděkoval i „všem ostatním maminkám,“ kam nejspíš zahrnul právě i svou ex.

Příspěvek, který herec sdílel.

„Dokážu pochopit, proč se tolik lidí cítí být raněno takovým vyjádřením někoho, kdo se rozvedl a je otcem, který se obklopil zcela novou rodinou. Zpočátku jsem se tak cítila také, ale teď vím, že Anna je na tom lépe. Kdo by chtěl být s takovým chlapem,“ zní jeden z komentářů u fotky, kde Chris objímá oblíbené ženy svého života. „Máte tak velký prostor k šíření svých názorů. Přesto neustále a bezostyšně ignorujete svůj předchozí život. Ten kluk a jeho máma si zaslouží vaši lásku stejně jako vaše současná rodina,“ rozčiluje se jiný uživatel.

Někteří ale herce samozřejmě i obhajují. Každopádně na příspěvku Chrise Pratta je dobře vidět, jakou sílu mají sociální média a jak moc by měly zejména známé tváře přemýšlet o tom, jaký příspěvek na ně umístí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám