Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Felicita Viktorie Prokešová v poslední době ve světě muzikálu boduje. Temperamentní kráska, kterou televizní diváci zaznamenali už v semifinále SuperStar, jde z role do role. A není se čemu divit, obdivovat na ní můžete nejen krásný hlas.

Na nedávné dovolené na Maledivách předvedla sexy kráska svou figuru jen v plavkách a nutno říct, že do očí se jí dívat určitě nebudete. „Ráda cvičím, ale mám to spíš jako psycho hygienu, než že bych se trápila,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která na sobě pravidelně maká.

„Ale teď jsem zahájila detox, nebudu říkat, že pro to nic nedělám, už jsem ho stejně dvakrát porušila, tak uvidíme. Pohyb ale miluji a potřebuji ho, nejen v práci, ale i ve svém osobním životě, takže cvičím,“ prozradila nám Felicita na tiskové konferenci muzikálu Troja. Zpěvačka se nešetří také právě kvůli nové muzikálové roli, na jevišti se totiž objeví v hlavní roli, a to Heleny Trojské.

Reklama

Další články

Načítám