Hlavní obsah
Článek

Vítěz Survivoru Česko & Slovensko Tomáš Weimann (35) si v životě sáhl na dno. Dokázal se od něj odrazit a nyní otevřeně promluvil o drogovém období, které má za sebou. Kokain a extáze, to byly drogy, které užíval.

Tomáš to prozradil v talk show Superchat moderátorce Gabriele Wolfové. "Měl jsem štěstí, že když se rozdělily moje cesty s rodinou, dařilo se mi na skejtu, měl jsem sponzory, nějakou kačku jsem dostával a z toho jsem žil, živořil. V jednu chvíli jsem se i vykašlal na školu, byl jsem hloupej. Jezdil jsem jen na skejtu, měl jsem kolem sebe lidi, kteří chlastali, hulili a já byl mladej naivní a hloupej kluk," vzpomíná na své drogové začátky Tomáš.

Vítěz Survivoru Tomáš Weimann v exkluzivní zpovědi. Prozradil i to, kolik měl v posteli žen

Prozradil, že užíval těžké drogy, jako jsou extáze nebo kokain. "Nebyl jsem těžkej feťák na drogovém dně. Užíval jsem si života. Nejvíc rád jsem nyní za to, že jsem se dostal do fáze, že vím, že to není cesta, kterou chci jít. Na drogy lidi přijdou často v pozdějším věku a čím později k tomu člověk čichne, tím hůř se z toho pak dostává. Já dnes mám zcela jiné priority. Když si mám vybrat, jestli se jít na párty opít, nebo vyrazit do přírody, tak volím druhou možnost," vysvětluje vítěz Survivoru Česko & Slovensko.

Život mu změnila meditace. Protože cítil, že z večírkového ráje musí utéct, využil nabídky své sestry, která v té době žila v Jižní Koreji. "Hodně jsem si užíval, a do toho přišel rozchod s partnerkou. Nesl jsem to hodně špatně. Zaháněl jsem to mejdany. Pak to došlo do fáze, kdy jsem si řekl, že potřebuju změnu. Moje ségra žila tenkrát v Jižní Koreji v Soulu, tak jsem vyrazil za ní," vzpomíná.

V Soulu nakonec vydržel dva měsíce. Odjel do hor do buddhistického kláštera, kde začal žít. "Dostal jsem se do buddhistického chrámu, kde jsem žil s mnichy a žil jejich život. Vzali mi všechny věci, dali mi jedno roucho, měl jsem pokoj, kde byla na zemi jen matrace na spaní. Byla tam rychlovarná konvice s čajem a nechali mi jednu knížku. Jedla se jen vegetariánská jídla třikrát denně. Dny začaly brzy ráno meditací před pátou hodinou ranní. Řekl jsem si, že povedu po návratu život takového městského mnicha. A to se mi myslím daří," dodal vítěz reality show Survivor Česko & Slovensko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám