Hlavní obsah
Článek

Salma Hayek (57) slaví. Její účet na sociální síti už sleduje úctyhodných čtyřiadvacet milionů fanoušků. Jako poděkování jim zatančila jen v županu, výsledné video se ovšem nesetkalo s takovým nadšením, jako herečka nejspíš čekala.

Je jí šestapadesát, svým sexy tělem ale okouzluje každou chvíli buď v odvážných šatech na společenských akcích, nebo třeba v bikinách na lodi při západu slunce. Salma prostě ví, že je stále velmi půvabná a ráda nasazuje svoje ženské zbraně. A to, že její oblíbenost rozhodně neklesá, ale naopak stoupá, dokázala i počtem sledujících na sociální síti.

„24 milionů sledujících, 24 milionů důvodů pro úsměv. Děkuji vám všem, kteří se ke mně přidáváte během mé divoké jízdy životem. Nemohu ani vyjádřit své nadšení a vděčnost,“ napsala Salma v děkovném příspěvku a přidala video, na kterém nejspíš před focením v jakémsi hotelovém pokoji tančí jen v županu.

Salma zatančila, vnady ovšem skryla.

Ale právě tímto videem své fanoušky zrovna moc nepotěšila. Části, ve kterých by byly pod župánkem vidět hereččiny vnady, jsou totiž rastrované. „Nesnáším cenzuru,“ napsal například jeden ze sledujících a dalších tisíc mu lajkem dalo za pravdu. „Můžete nechat 24 milionů lidí něco vidět? Jak hrubé,“ ozval se další. „To rastrování nám zničilo den,“ přidal se další a přidal smajlík. Fanoušci si herečku samozřejmě spíše dobírali, určitě by ovšem byli rádi, kdyby alespoň kousíček svého nahého těla nechala bez rozmazání. Tak uvidíme, jestli se herečka neslituje a oslavy nebudou pokračovat něčím o trochu peprnějším.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám