Hlavní obsah
Článek

Jeff Bezos a jeho přítelkyně Lauren Sanchez si udělali radost. Devětapadesátiletý podnikatel a zakladatel Amazonu zatoužil po nové jachtě, a jelikož není žádný troškař, nechal si na zakázku vyrobit rovnou tu nejvyšší na světě! Sedmdesát metrů vysoké a 127 metrů dlouhé plavidlo nazvané Koru mu tak nyní říká 'pane'. Spolu s o šest let mladší partnerkou už na nové jachtě brázdí pobřeží Španělska.

Dvojice o víkendu vyrazila do Evropy Bezosovým soukromým tryskáčem a následně nasedla na vrtulník, který přistál na jeho nové lodi s odhadovanou cenou nejméně 500 milionů dolarů, tedy 11 miliard korun. Společně pak kroužili po Středozemním moři nedaleko ostrova Mallorca. Název lodi Koru znamená v maorštině ‚nové začátky‘.

Pár se očividně udržuje ve skvělé kondici, což v současnosti třetí nejbohatší člověk světa předvedl v bledě modrých plavkách, zatímco Lauren vystavovala slunci vysportovanou postavu v minimalistických růžových bikinách.

S americkou televizní moderátorkou randí Bezos od roku 2018. O rok později se po šestadvaceti letech rozvedl se svou ženou Mackenzie Bezos, která se po rozvodu stala třetí nejbohatší ženou na světě. Mackenzie je ovšem známá svou štědrostí, kdy miliony dolarů věnuje na charitu a nejrůznějším neziskovým organizacím. Podle odhadů časopisu Forbes do listopadu 2022 věnovala na dobročinné účely přes 14 miliard dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám