Hlavní obsah
Článek

Že se na koncertech Tomáše Kluse (37) o přestávkách stojí dlouhé fronty na dámské toalety, kdežto ty pánské zejí prázdnotou, to ví asi všechny příznivkyně tohoto talentovaného zpěváka. Že má ale tak velkou obdivovatelku, která o lásce k němu dokonce napsala píseň, to tušil jen málokdo. Podívejte se do fotogalerie z natáčení klipu, v kterém mladičká zpěvačka vystupuje ve velmi svůdném oblečení a kde ukazuje své krásné oči, v nichž by se utopil snad každý chlap!

Píseň Tomáš Klus má být prvním singlem k již druhému albu dívky, jež se proslavila již deskou Obamamania, na které zpívala o americkém prezidentovi. Sama Patricie tvrdí, že zpěváka obdivuje, ale randit s ním netouží. Dá se tomu ale věřit?

Vždyť v klipu Martina Bartáka a Bohdana Zajčenka, který se točil v ateliérech FAMU, si pěnice hraje s maňáskem, který má představovat Kluse a když obživne, svádí ho v minišatičkách.

„Za jeho písně k němu chovám obdiv, ale víc v tom nehledejte,“ dušuje se Patricie, jež bude v létě vystupovat na Benátské noci a na podzim bude předskokankou na turné Václava Neckáře. Tvůrci museli najít dvojníka Kluse. Zda se jim výběr podařil, budeme moci posoudit až po samotném uvedení videoklipu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám