Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Irina Shayk (38) je stále v kursu. Nedávno své přednosti předvedla v kampani na jednu známou kolekci plavek. A jak už jsme u této půvabné modelky zvyklí, v originálních plavkách všech střihů a barev vypadá tato kráska naprosto neskutečně, a tak je jasné, že byla pro focení ideální adeptkou.

Plavkovými fotkami se ostatně proslavila, když se v minulosti objevila na obálce Sports Illustrated. Shayk se ale už dávno nevěnuje jen modelingu. Doma má šestiletou dceru Leu, jejímž tatínkem je slavný herec Bradley Cooper.

Ostře sledovaný pár spolu chodil celkem čtyři roky, než se roku 2019 rozešel. Už loni se ale objevily indicie, že se k sobě vrátili. Loni v létě spolu byli na rodinné dovolené na Havaji, několikrát je také zvěčnili fotografové v ulicích New Yorku.

Modelka a slavný herec si ale soukromí pečlivě střeží a svůj vztah nijak nekomentují. Irina byla v minulosti také přítelkyní slavného fotbalisty Cristiana Ronalda. Úspěšní muži se zkrátka na atraktivní modelku lepí jako vosy na med. A my se jim vůbec nedivíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám