Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v říjnu se Jitka Boho (32) stala dvojnásobnou maminkou. Modelka, ale i zpěvačka vypadá sedm měsíců po porodu naprosto fantasticky. Na tiskovou konferenci muzikálu Troja, kde ztvární hlavní roli, si tak mohla dovolit dorazit v sexy minišatech.

Štíhlou figuru ale ani ona nemá zadarmo a pravidelně cvičí. „Myslím, že kila ještě půjdou dolů, bude to zápřah a stres. Nebudu se snažit hubnout, ale pracovat na fyzičce, bude tam pohyb, herectví a zpěv,“ svěřila se Super.cz modelka, která začne muzikál zkoušet už během léta. Rodinnou dovolenou si tak s partnerem a dětmi užili nyní.

O letních prázdninách tak bude Jitka Boho na jevišti a kvůli zkouškám hledala nejen chůvy, ale řešila i to, jak bude zvládat kojit sedmiměsíčního synka. „Bude to náročné, teď nad tím přemýšlím a lámu si hlavu, jak to udělat, abych zvládala kojení a bylo to v pohodě na psychiku a fyzičku a byla jsem odpočatá na zkoušky. Budu mít dvě chůvy, které se budou střídat,“ řekla modelka, která se bude v roli Heleny Trojské alternovat s Janou Koptovou a Felicitou Prokešovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám