Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charlize Theron (48) má novou známost. Herečka byla viděna v Los Angeles, kde si ji po ulici za ruku vedl model Alex Dimitrijevic.

Dimitrijevice zastupuje agentura Next Models, která uvádí, že fotil pro značky a firmy jako Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman nebo Combo Boxing. Je 190 centimetrů vysoký a má delší prošedivělé zvlněné vlasy.

Na schůzku s Theron zvolil džíny a žlutou košili se vzorem, herečka oblékla béžové kalhoty a vínový svetřík s výstřihem. Oba vypadali velmi ležérně.

Novou známost má herečka osm let po rozchodu s kolegou Seanem Pennem. Pár tvořili mezi lety 2013 a 2015, k plánované svatbě ale nedošlo. V červnu 2015 oznámili, že se rozešli. Herečka je matkou dvou dcer, Jackson a August. Obě holčičky si adoptovala a mateřství je pro ni prioritou.

„Být matkou je pro mě mnohem důležitější, než být herečkou a producentkou. A nikdy jsem si nemyslela, že tohle řeknu,“ přiznala. „Ale pokud by mi někdo zítra řekl, že nemohu mít obojí, byla bych samozřejmě smutná, že se musím vzdát herectví, ale neváhala bych,“ řekla webu The Hollywood Reporter.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám