Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé po návratu z Londýna, kde v sobotu 6. května proběhla korunovace britského krále Karla III., se princ Harry (39) s manželkou Meghan (42) objevili ve společnosti. Vyrazili spolu na večeři do losangeleské michelinské restaurace a doprovod jim dělalo hned několik hvězd.

Před restaurací je paparazzi vyfotili s herečkou Cameron Diaz a jejím manželem, muzikantem Benjim Maddenem, uvnitř se měli sejít také s Gwyneth Paltrow a jejím chotěm, producentem Bradem Falchukem, a s podnikatelkou Whitney Wolfe Herd a jejím manželem, dědicem texaské ropné společnosti Michelem Herdem.

Meghan oblékla hnědý overal s kraťasy, jaké by si jako členka královské rodiny dovolit nemohla, k tomu hnědé pantofle a bílou tašku. I princ byl oděn ležérně, do černého trička, bílých kalhot a hnědých polobotek.

Na zmíněnou korunovaci Harry letěl sám, Meghan, jak avizovala, nedorazila. Hned z ceremoniálu princ spěchal na letiště a letěl zpět do USA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám