Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Srbová (39) se proslavila hlavně za hranicemi naší republiky. Ač má dokonalou postavu, fanoušci ji často bez oblečení nevídají. Teď se ale předvedla ve vaně na velmi intimním snímku, který pochází z doby jejího těhotenství.

Herečka, spisovatelka a modelka, která vystudovala kulturologii, žije svůj život velmi kosmopolitně, a to dokonce na více kontinentech. Díky hektickému přejíždění mezi Českem, Londýnem a Los Angeles a velmi nabitému pracovnímu kalendáři ještě před několika lety nemyslela na miminko jako na svou životní prioritu. Pak se ale vše změnilo a Tereza si v současné době konečně užívá mateřství, kvůli kterému se podle vlastních slov vzdala dvou filmových projektů a knižního turné. Vydala totiž také kuchařku a knihu Sidonie: komiksový román.

A právě v neděli, na Den matek, odhalila velmi výjimečnou a také intimní fotografii ještě s těhotenským bříškem. Na černobílé fotce leží Tereza ve vaně, na sobě má pouze miniaturní kalhotky a ňadra si zakrývá jen svou dlaní a knihou, kterou drží její manžel, jenž Terezu láskyplně drží za druhou ruku.

Hollywoodská herečka se v minulosti objevila například ve filmech Východní přísliby, Příběh špionky a v seriálu HBO Protiúder. Čeští diváci se mohli těšit na její první hlavní roli i ve filmu Dana Svátka Dvě slova jako klíč, právě v něm byla ovšem kvůli těhotenství nakonec přeobsazena.

Reklama

Další články

Načítám