Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Kanye West (46) strávil odpoledne se svou ženou Biancou Censori (27) po nákupech ve West Hollywoodu. Společnost jim dělala ještě neznámá kamarádka, která pár značně převyšovala. Později Kanye s Biancou zavítali už jen ve dvou do luxusní italské restaurace Cecconi’s.

Slavný hudebník s kontroverzními názory, producent, módní guru a majitel značky Yeezy nepatří se svou výškou 173 centimetrů zrovna mezi velikány a Bianca je rovněž menšího vzrůstu, a tak není nijak výjimečné, že je jejich přátelé převyšují i o hlavu. Umělec, který si před necelými dvěma lety změnil jméno na Ye, to ovšem vynahrazuje mohutnou tělesnou konstitucí. Jeho láska, o níž se hovoří jako o jeho manželce, ale jejich loňský obřad byl údajně pouze duchovního charakteru, pro změnu zaujme bujným hrudníkem. Nejinak tomu bylo i tentokrát, kdy Censori zvolila pouze minimalistický top.

Zdá se, že po přelétavém období, které u Westa nastalo po jeho rozvodu s Kim Kardashian, se vedle vnadné blondýnky, jež ještě s dlouhými tmavými vlasy jeho exmanželku nápadně připomínala, skutečně usadil. Znají se přitom už řadu let, Censori pracovala jako návrhářka v jeho společnosti a údajně k ní měl mít Ye vždy blíž, než k ostatním ‚podřízeným‘. V merku ji ještě během manželství měla mít i Kim, která prý Biancu už tehdy nesnášela...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám