Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45), herečka Lucie Zedníčková (55) a herec Lukáš Langmajer měli minulou sobotu obrovské štěstí, když cestou na divadelní představení v Opavě jen těsně unikli smrti. Na dálnici D1 se připletli k autonehodě, kterou zavinil řidič před nimi, který dostal smyk, když v dešti předjížděl kamion.

Jen díky duchapřítomnosti Lukáše Langmajera, který auto řídil, vyvázli z nehody jen s lehčími zraněními. „Lukáš udělal manévr, který nám zachránil život, bylo to poprvé v životě, kdy jsem o vlásek unikla smrti, stačilo málo a sešrotoval by nás kamion,“ řekla Super.cz Decastelo.

„Zvedla se jim kapota, airbagy a hodilo je to směrem na ten kamion. A on se přesto zachoval jako profík, i když toho nemohl moc vidět, a našel skulinu, kterou vyjel. Protlačil se nějak mezi tím kamionem a tím roztočeným autem a možná všem zachránil život,“ citoval Extra.cz zdroj z místa nehody.

Auto je sice zničené, ale herci jsou naštěstí jen potlučení. „Mám zpevňující pás a jsem pod prášky. Mám pohmožděniny, hematom v oblasti jater, která jsou ale naštěstí v pořádku. Jsem jinak zdravá, jen je to hrozně bolavé,“ dodala pro Super.cz Decastelo.

Oddechl si i Evin přítel Tomáš Třeštík. „Jsou dost potlučení, auto na odpis, ale jinak naštěstí v pořádku. Dávejte na sebe pozor, život je fakt křehkej, díky Lukáši,“ vzkázal Třeštík přes Instagram.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám