Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Glamour modelka Katie Price (45) je závislá na plastických úpravách svého zevnějšku, především pak poprsí. Do toho už si nechala zasáhnout šestnáctkrát. Její monstrózní ňadra už vypadají skoro jako melouny a je otázkou, zda je něco takového ještě vůbec hezké.

Jejímu příteli Carlu Woodsovi se to ale zjevně líbí a na své lásce může oči nechat. Oba si plnými doušky užívají dovolenou ve Španělsku. Katie se nechala zvěčnit v bikinách s motivy britské vlajky. Snad aby vzdala hold králi Karlu III., který byl v Británii nedávno slavnostně korunován.

Do bikin se její vnady sotva vešly a samotná Katie měla problém, aby přes své bujné poprsí viděla, když se zrovna musela předklonit, aby si zavázala sukénku s třásněmi. Televizní hvězdička a influencerka je také velkou milovnicí tetování.

Četné kérky ostatně v plavkách hrdě vystavila. Katie Price je zároveň hrdou pětinásobnou maminkou. Má syny Harveyho (20), Juniora (17), Jetta (9) a dcery Princess (15) a Bunny (8). Třikrát rozvedená mamina na chlapy nikdy neměla moc štěstí. S potetovaným sympaťákem Carlem Woodsem to ale vypadá nadějně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám