Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je s podivem, jak Kim Kardashian pokaždé stihne své fanoušky na sociálních sítích potěšit nějakou zajímavou fotografií ze svého soukromí. Kim má přitom nabitý program společenskými akcemi, pravidelným cvičením v posilovně, natáčením své reality show, ale jistě i novým přítelem Kanye Westem nebo rozvodem se stále ještě manželem Krisem Humphriesem. Naposledy na sociální síť poslala snímek, na němž má až příliš snědou pokožku. Pohodová Kim to vzala s nadsázkou a přirovnala se k nechvalně proslavené Patricii Krentcill – matce závislé na opalování v soláriu, kam tajně propašovala i svou pětiletou dceru.

Kardashian poslala tuto fotku na Twitter, kde její účet sleduje 14,6 miliónu lidí, a napsala: „Opálená máma má dost vážnou konkurenci!!! LOL“. Kim tak jasně mířila právě na čtyřiačtyřicetiletou Krentcill, která za nezákonné propašování své dcery do solária stanula dokonce i před soudem.

Slavná brunetka však k opálení nepřišla přílišným opalováním, ale poněkud tmavším odstínem samoopalovacího nástřiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám