Hlavní obsah
Článek

Justin Bieber (30) v posledních letech nezažívá úplně snové období. Sužují jej zdravotní i psychické potíže, ani svou manželku Hailey (27) na společenské akce většinou nedoprovází. Není divu, že se v poslední době začalo spekulovat o vztahové krizi. Na tu to ovšem (alespoň soudě podle jejich posledních fotografií) nevypadá. Manželé byli v posledních dnech společně viděni v ulicích newyorské čtvrti Tribeca, kde zpěvák rovněž poskytl pohled na své vypracované tělo.

Justin je nepochybně stále v dobré kondici, což ovšem přes četná tetování už není tak dobře patrné. Nejinak je na tom i jeho žena Hailey, která se pro změnu odhalila téhož dne večer, když spolu dvojice vyrazila na večeři. Modelka, která je tváří například Victoria’s Secret, se oblékla do kožené dlouhé sukně doplněné o úsporný vršek v podobě podprsenky z téhož materiálu. Sluneční brýle, kozačky na jehlách a luxusní kabelka byly už jen třešinkami na dortu. Justin zvolil k volným džínům bílé tílko a červenou mikinu přes ramena.

Zdá se, že Justin s Hailey jsou si poslední dobou velkou oporou, jelikož i ona si prošla velice nepříjemným obdobím, kdy se stala terčem kritiky po nejapných poznámkách na adresu Bieberovy ex Seleny Gomez. Zatímco fanoušci se jasně postavili na stranu Seleny, která se díky aférce stala nejsledovanější ženou na Instagramu, Hailey naopak o pár milionů sledujících ‚zchudla‘.

Reklama

Další články

Načítám