Hlavní obsah
Článek

Neskutečně krásná malířka Adéla Taş (31), žena, kterou proslavilo to, že maluje obrazy mužským spermatem, a o niž se pokoušel hned dvakrát italský hrabě Domenico Martucci (47), si vyrazila do společnosti v šatech, ze kterých jí vykukovala krásně tvarovaná ňadra. Ta nedávno dokonce úplně odhalila. Kromě toho má taky naprosto úchvatnou zprávu – je nezadaná! „Nedávno jsem byla rozvedena se svým manželem, a protože jsem se přestěhovala do Prahy, končí i můj vztah s partnerem,“ svěřila se Super.cz Adéla.

Ta byla jednou z hlavních hvězd otevření nové galerie Glance 4 ART v Praze na Smíchově, kterou vlastní další půvabné dámy Edita Dvořáková a Soňa Císařová a ve které se skloubí svět umění se světem techniky. „Vystavuji tu veškerou svou tvorbu. Edita se Soňou mě totiž zastupují. Většinou tu mám abstraktní obrazy a autoakty. Ty jsou nyní stěžejní v mé tvorbě. Vyjadřují nejen mou sexualitu, ale i psychické stavy,“ řekla nám Adéla, které se ten večer většina pánů chtě nechtě zkrátka nemohla dívat do očí.

„V prostorách galerie budu své obrazy přímo malovat, takže mě návštěvníci budou moci sledovat při práci. Budu zde působit jako kurátorka výstav a manažerka pražské pobočky,“ pochlubila se vnadná umělkyně, která s oběma majitelkami tvoří nebezpečné ženské trio, které chce způsobit v Praze uměleckou revoluci.

Slavnostní otevření uváděla moderátorka Gábina Partyšová, zúčastnili se ho například i houslista Michael Hejč nebo Jarek Šimek se Zbyňkem Drdou. Na poslední chvíli se z pracovních důvodů musel omluvit Karel Gott, který si měl převzít skleněnou plastiku v hodnotě sto tisíc korun coby laureát Ceny Mistra umění. Návštěvníci se kochali nejen nápaditě upravenými sklepními prostory galerie, ale také pohledem na celou Prahu při rautu na terase, kde se také pro Nadaci Terezy Maxové vydražil obraz Terezy Jindrové.

Reklama

Další články

Načítám