Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká ikona hudebního žánru country Dolly Parton (77), která se aktuálně chystá na spolupráci s Eltonem Johnem, se v úterý objevila na tiskové konferenci v texaském městě Frisco, kde momentálně provozuje svůj pop-up obchod nazvaný Dolly! All Access.

Parton tak pohovořila nejen o svém obchodě, v němž její fanoušci naleznou nejrůznější vzpomínkové předměty, hudební nosiče, mnoho fotografií, trička se zpěvaččinou podobiznou, ale i spoustu jejích šatů, které vynesla na nejrůznější akce, koncerty nebo slavnostní udílení cen.

Jako vždy dokonale upravená zpěvačka se představila v černém saku a úzkých capri kalhotách. Model tak zdůraznil její velice štíhlou siluetu, kterou si prý udržuje především pomocí bezsacharidové diety. Na cvičení v posilovně totiž Dolly rozhodně neužije. Loni se nechala slyšet pro Wall Street Journal, že nesnáší chození do posilovny a zároveň přidala i pikantní dvojsmysl, když řekla, že si dává záležet na tom, s kým se potí.

Cvičení se však prý věnuje doma, a to spíš pro radost. Jídelníček založený na nízkém příjmu sacharidů jí prý vyhovuje a už netrpí jo-jo efektem jako dřív, kdy střídala různé diety, mezitím flámovala a váha skákala nahoru a dolů. Jejím nejoblíbenějším pokrmem je přitom zeleninový salát s vejci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám