Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Lenkou Novou (49) jsme se dlouho neviděli, takže jsme se vypravili na její první letošní koncert v rámci projektu Vila Tour. Komorní program pro malý počet diváků zároveň představuje i architektonické skvosty, jakým je například právě Winternitzova vila na pražských Malvazinkách. Probírali jsme ale nejenom hudbu, ale i její soukromí.

"Loni jsme testovali, zda lidi bude vůbec něco takového zajímat, protože nejde jen o běžný koncert. Celkově v té vile stráví asi čtyři hodiny a měla jsem obavu, zda to není moc dlouhé. Ty odezvy ale byly velmi dobré, proto jsme se rozhodli pokračovat," vysvětlovala Lenka, která si ojedinělé akce, které má zhruba pětkrát do roka, užívá.

Jinak vystupuje v programu Petr Hapka a jeho potměšilí hosté, také společně s Ondřejem Rumlem a pokračuje i šňůra k její poslední desce Dopisy. Pracuje i na další desce, která by měla vyjít příští rok. V našem videu jsme se pobavili i na téma, jak se z rockerky z kapely Laura a její tygři stala šansoniérka.

Lenka je maminkou téměř čtrnáctileté dcery Kateřiny. Tu má ve střídavé péči s bývalým manželem, hudebníkem Michalem Pelantem. "Nebylo to jednoduché. Myslím, že ani pro ni. Ale toho rozhodnutí nelituji. Po rozchodu se nám s mužem podařilo najít k sobě hezký vztah a myslím si, že je to tak v pořádku," míní.

Zpěvačka je aktuálně single, s posledním partnerem se rozešli během pandemie. "Nová láska zatím není, ale věřím, že to nejlepší mě teprve čeká. Musím říct, že i když už padesátka klepe na dveře, cítím se čím dál tím lépe a svobodněji. Co se týče pocitu v životě, je čím dál lepší a lepší. Nestěžuji si," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám