Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oscarový herec Robert De Niro (80) se stal posedmé otcem. Přestože to pro mnohé fanoušky i jeho kolegy bylo jedno velké překvapení, na dotazy směřující k jeho otcovské roli během úterní premiéry hercova nového filmu s názvem About My Father v New Yorku, odpovídal De Niro otevřeně a se suverenitou sobě vlastní. Když se jej reportér Page Six zeptal, zda dítě plánoval, odvětil herec: „Jak byste něco takového nemohl naplánovat?“

Herec tak potvrdil, že těhotenství jeho partnerky bylo plánované. „Jsem s tím v pohodě,“ odpověděl na dotaz, zda je nadšený. Maminkou dítěte je jeho přítelkyně Tiffany Chen, s níž je herec spojován od srpna 2021. Dělit by je měl zhruba pětatřicetiletý věkový rozdíl.

Jeho kolegové z filmu Sebastian Maniscalco a Kim Cattrall byli z novinky nadšení, ač překvapení. „Dnes jsem byl informován, že má dítě, vůbec jsem o tom nevěděl. Páni, Bůh mu žehnej. On toho moc nenamluví, rád tráví čas se svou rodinou. Jsem za něj šťastný,“ dodal na červeném koberci Maniscalco.

„Bůh mu žehnej, i jeho drahé polovičce. Tiffany je tak krásná žena. Jednou přišla na natáčení i s rodinou a byla úžasná. Jsem za oba ráda,“ dodala Cattrall.

Mnozí na internetu už ovšem podobné nadšení nesdíleli. „Tohle je prostě nezodpovědné. Nebude tady pro své dítě.“ A další se přidávali: „Proč?! Nikdy neuvidí, jak jeho dítě roste a dospívá.“

„Tohle mě sakra znechutilo. Chudák dítě nikdy nepozná svého otce,“ zněl další drsný komentář a v podobném duchu se povětšinou nesl i zbytek názorů.

Z předešlých vztahů má herec šest potomků. S první ženou Diahnne Abbott má dceru Drenu (51) a syna Raphaela (46), s expřítelkyní Toukie Smith sedmadvacetiletá dvojčata Juliana a Aarona a s druhou manželkou Grace Hightower pak ještě syna Elliota (25) a jedenáctiletou Helen Grace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám