Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobný mistr světa ve Formuli 1 Max Verstappen je už tři roky šťastný s prvotřídní kráskou.

Po boku pětadvacetiletého závodníka září brazilsko-holandská modelka Kelly Piquet (34). Atraktivní modelka je sice o devět let starší, ale věkový rozdíl mezi nimi není vůbec znát.

Fotografové krásku zvěčnili v Miami, kde předvedla své bezchybné křivky v bílých sexy plavkách. Kelly randí s Verstappenem od roku 2020. Stabilní vztah má na něj očividně velmi dobrý vliv, protože se s týmem Oracle Red Bull Racing stal dvakrát po sobě mistrem světa.

A vzhledem ke svému věku určitě ještě neřekl poslední slovo. Letos už ostatně vyhrál Velké ceny Bahrajnu, Miami i Austrálie a vede průběžné pořadí letošního mistrovství světa.

Kelly Piquet už má jednu dceru ze vztahu s ruským závodníkem Daniilem Kvjatem. Jejich vtah se ale rozpadl ve stejný rok, kdy dcera přišla na svět (2019). O rok později už našla lásku u Verstappena.

K automobilovému sportu má ostatně blízko už odmalička. Jejím tatínkem je totiž trojnásobný mistr světa Formule 1 Brazilec Nelson Piquet. Ten si tak se svým možná budoucím zetěm má určitě co říct.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám